La Festa de la Fil·loxera obre les inscripcions per poder-hi participar

17/05/2022 - 11:00h

Aquest dimarts i fins diumenge s’obren les inscripcions per participar a la Festa del 7 i 8 de setembre, que es tornarà a celebrar tres anys després

L’Associació Festa de la Fil·loxera va presentar diumenge el programa del 30è aniversari de la festa infantil i els actes que s’han organitzat per aquest 2022, un any en què la festa recuperarà la seva normalitat dels dies 7 i 8 de setembre.

La presentació, que va tenir lloc durant el Dinar del Brot on hi van assistir més de 100 persones, també va servir per donar a conèixer els dissenys de la samarreta d’aquest 2022, obra de Mar Carda, i del cartell d’aquesta edició, d’Albert Carbó, que també és l’autor del còmic amb el segon capítol dedicat a La dels més petits.

Algunes de les novetats que inclourà la Festa de la Fil·loxera infantil per enguany és la recuperació del recorregut tradicional amb inici a la plaça de l’Església i final a la plaça de l’Ajuntament, on els més petits podran tornar a celebrar el Triomf Final.

Per altra banda, a la Festa del dia 8 al migdia s’inclou un grup de Fil·loxeretes Juvenils, amb la intenció d’evitar que tots els nens i nenes de 14 anys que participen per última vegada amb la Festa de la Fil·loxera Infantil s’hagin d’esperar fins a complir la majoria d’edat per a participar amb els adults.

Finalment, pel que fa a la Festa del dia 8 a la nit, l’Associació Festa de la Fil·loxera no deixarà escapar l’oportunitat de celebrar el 40è aniversari que l’any passat no es va poder fer, a causa de les restriccions provocades per la pandèmia del coronavirus.

Aquest 2022 també s’estrena un nou procés d’inscripcions per poder participar a la Festa de la Fil·loxera que s’ha avançat al mes de maig. Aquest procés, que s’haurà de fer a través de la pàgina web www.festadelafiloxera.cat, comença aquest dimarts a les 4 de la tarda i finalitzarà diumenge 22 de maig a mitjanit. No obstant, totes aquelles persones que no puguin fer-ho online, ho podran fer presencialment a la Fassina de Can Guineu dins del seu horari habitual i fins el mateix diumenge.

Reggae per Xics al 30è aniversari

L’Associació Festa de la Fil·loxera aprofitarà els actes d’enguany per celebrar les tres dècades de la Festa de la Fil·loxera infantil, i ho farà amb una jornada maratoniana el dissabte 3 de setembre, per donar el tret d’inici a les Fires i Festes.

Entre d’altres hi haurà el ja tradicional súper tobogan aquatic urbà del carrer Diputació i, també del Facepainting que oferirà Kids & Us. El plat fort de la jornada matinal serà a les 12 del migdia, al pàrquing del Centre, amb el concert del grup Reggae per Xics – The Penguins, que després de tres anys i una pandèmia mundial torna als escenaris amb un nou treball discogràfic.

A la tarda-vespre hi haurà la foto de família del trenta aniversari, un espectacle itinerant pel carrer i ‘La trentada dels més petits’ -una trobada de bèsties i festes populars de Catalunya-.

Enguany, la festa s’allargarà fins la matinada, amb la fira gastronòmica que s’instal·larà a l’aparcament del Centre, i un concert de versions. Aquesta proposta va tenir molt d’èxit l’any passat.

Des d’aquest dilluns ja es pot adquirir el programa-còmic d’aquest any a l’estanc Oliver i a la llibreria Jepi.

També et pot interessar

Comentaris