Acusen l’exparella de la víctima del contenidor de ser l’autor del crim

11/05/2022 - 13:49h

Inicialment els Mossos d’Esquadra van detenir el germà de la veïna de Sant Sadurní, que segueix a presó per la seva relació amb els fets

Els Mossos d’Esquadra han conclòs que la dona apareguda morta al març en un contenidor de la Granada (Alt Penedès) la va matar la seva exparella, un home de 51 anys. El cadàver va aparèixer esquarterat, i inicialment la investigació es va focalitzar en el germà de la dona, veïna de Sant Sadurní d’Anoia. L’home, de 45 anys, va ser arrestat i empresonat per la seva relació amb els fets. 

Així i tot, la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra va mantenir oberta la causa i finalment han determinat que el presumpte autor material de la mort va ser l’exparella de la dona, que van detenir el passat 27 d’abril. El jutge en va decretar l’ingrés a presó. El germà segueix també empresonat.

La policia va arrestar inicialment el germà pel seu comportament els dies abans de l’aparició del cos, i també el mateix dia en què els Mossos van trobar el cadàver. Primer l’home va anar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca del Penedès per denunciar que havia perdut una documentació. Durant l’estada a les dependències policials, va mostrar un relat confús i va acabar fent referències a la seva germana, que feia dies que no veia.

Al cap d’uns dies, el 4 de març, va tornar a comissaria per denunciar-ne la desaparició, i va explicar que havia estat a casa d’ella per donar de menjar a un gos. Va dir que havia trobat l’animal mort i que l’havia llençat a un contenidor de la Granada. Els agents van desplaçar-se fins el contenidor i van constatar que les restes de dins eren humanes, no d’un gos. Davant les contradiccions, l’home va quedar detingut.

La causa s’ha mantingut sota secret de sumari fins ara.

També et pot interessar

Comentaris