La votació sobre els usos de Can Guineu es farà per Barris

FOTO: AJUNTAMENT
22/04/2022 - 20:02h

Els veïns de Sant Sdurní han presentat mig centenar d’idees per rehabilitar l’històric edifici, i ara s’esta estudiant la seva viabilitat

El gran volum d’idees que s’han presentat per rehabilitar l’històric edifici de Can Guineu de Sant Sadurní ha fet que l’Ajuntament hagi decidit posposar la consulta per escollir les que es duran a terme. Quan es va presentar el procés participatiu, des del consistori es va anunciar que, en principi, la votació es faria per Sant Jordi, però s’ha apostat per endarrerir-ho, perquè encara s’estan acabant d’avaluar internament les més de cinquanta propostes que s’han presentat.

De fet, l’Ajuntament ja va deixar clar que els terminis que s’havien fixat per a la consulta no eren inamovibles, i que s’amotllarien al desenvolupament de cada una de les fases. La nova data que s’ha proposat des de l’Ajuntament per fer la consulta és la celebració de les festes Barris, al mes de juny, una data que s’aprofitaria per fer coincidir la votació amb la inauguració de l’Espai Efímer que s’instal·larà a Can Guineu per segon any consecutiu.

Abans de la votació, des de l’Ajuntament s’ha explicat que “les alternatives presentades podran ser debatudes i, si escau, puntualitzades en el si de la Comissió de Seguiment i Transparència, i també seran presentades a les entitats del municipi perquè també hi puguin dir la seva”.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’ha valorat molt positivament tant la quantitat com la qualitat de les propostes que s’han presentat a la consulta.

També et pot interessar

Comentaris