El disc horari serà obligatori a la zona blava de Sant Sadurní a partir de divendres

29/03/2022 - 17:05h

El dispositiu permetrà estacionar un màxim d’1 hora i 30 minuts de forma gratuïta, i les persones que necessitin sol·licitar un nou disc ho poden fer a la Policia Local

El disc horari de la zona blava que l’Ajuntament va distribuir fa uns mesos als veïns i veïnes de Sant Sadurní serà obligatori a partir d’aquest divendres. A través d’aquest sistema, espodrà aparcarun màxim d’1 hora i 30 minuts de manera gratuïta als espais marcats com a zona blava.

Serà vàlid el model de disc horari que es va distribuir a l’estiu als domicilis; aquelles persones que necessitin un altre disc horari poden sol·licitar-lo a les oficines de la Policia Local.

L’Ajuntament de Sant Sadurní va introduir un canvi en l’ordenança que regula el seu funcionament i des de mitjans de 2021 la zona blava va deixar de ser de pagament. El rellotge comença a funcionar ara perquè es va acordar ampliar el temps permès d’estacionament per tal de facilitar la mobilitat al centre del municipi.

A partir de l’1 d’abril el disc horari serà obligatori als carrers Sant Antoni, Alselm Clavé, Rambla Generalitat, Pi i Maragall, pl. Pau Casals, pl. Nova,  Vilafranca, Jacint Verdaguer, Lleida i Fontanals.

La Policia Local s’encarregarà de la gestió de la zona blava amb el suport d’un novedós sistema de videovigilància amb lector de matrícules que s’incorporarà als vehicles patrulla i que permetrà un seguiment acurat de la zona blava i dels temps d’estacionament.

En cas de superar el temps màxim permès sense moure el vehicle o si es detecta un ús irregular del disc horari, podran interposar-se les sancions que estableix l’ordenança municipal.

Com s’ha de fer servir el disc horari?

La persona conductora haurà de col·locar el rellotge horari a l’interior del vehicle en un lloc visible i indicar l’hora d’arribada. Superat el temps màxim d’una hora i mitja, serà obligatori deixar lliure la plaça de la zona blava. 

També et pot interessar

Comentaris