La víctima del crim del contenidor era una veïna de Sant Sadurní

11/03/2022 - 08:47h

M.C.O.M., de 55 anys,vivia al passatge Terol del municipi, a l’edifici on ahir dijous al matí la policia va fer la reconstrucció dels fets

El cos esquarterat que es va localitzar divendres en un contenidor de la Granada, entre els carrers Pau Casals i l’Estació, és d’una veïna de Sant Sadurní. M.C.O.M., de 55 anys, vivia al carrer Terol número 23, al mateix edifici on anys abans la seva família havia regentat un bar. La dona va morir presumptament a mans del seu germà, tot i que fonts policials asseguren que ell no ha reconegut ser l’autor del crim. L’home va ingressar dilluns a presó sense fiança acusat d’homicidi, i per ordre del jutjat de Vilafranca.

Ahir dijous al matí efectius de la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud es van traslladar a l’habitatge de la víctima per fer la reconstrucció del crim. Els agents van estar fent preguntes als veïns de les cases adjacents per mirar de trobar proves que els ajudin a esclarir les circumstàncies de la mort.

El registre d’ahir dijous se suma als que els Mossos van fer divendres al carrer Soledat de Vilafranca, on residia el presumpte homicida, i també a l’habitatge del carrer Terol, on vivia la víctima, segons han relatat al 3d8 fonts pròximes al cas. Els registres en van allargar tota la tarda i fins ben entrada la nit, i en el cas de Vilafranca, van seguir també dissabte.

Fonts del 3d8 han apuntat que hauria estat el presumpte homicida qui va explicar als Mossos que havia llençat les restes al contenidor, tot i que manté que no sabia que era el cos de la seva germana. Segons la seva versió, assegura que el que va llençar a la Granada eren les restes d’un animal mort.

La dona, que era força coneguda a Sant Sadurní, feia dies que estava desapareguda, tal com va declarar l’acusat als Mossos, abans que es localitzés el cos de la víctima.

També et pot interessar

Comentaris