Sant Sadurní construirà quatre pistes de pàdel a la zona de la Triola

FOTO: AJUNTAMENT
24/02/2022 - 19:00h

L’actuació s’inclou en un pla de millora del complex esportiu de raqueta, on actualment hi ha quatre pistes de tennis municipals

Sant Sadurní va estrenar el 2010 quatre pistes de tennis a la zona de la Triola per substituir les que hi havia al Centre, i que es van enderrocar per ubicar-hi un aparcament. Més d’una dècada després, l’espai ha quedat obsolet, i el consistori busca una bona fórmula per millorar l’equipament.

El debat sobre un estudi de la Diputació que planteja com reformar aquest espai va ocupar bona part del ple de febrer, que es va celebrar dimarts, amb la presència a la taula de la sala de plens de tots els regidors municipals, després de mesos de restriccions per la pandèmia.

Xavier Rodríguez, regidor d’Urbanisme, va ser l’encarregat de defensar el punt, que portava a aprovació donar llum verda a l’estudi de viabilitat econòmica i financera de la Diputació per construir un complex esportiu de raqueta. Tots els grups (excepte la CUP, que es va abstenir) hi van votar favorablement.

Tal com va explicar Rodríguez, l’estudi, que es va encarregar en el mandat anterior, proposa suprimir dues de les pistes de tennis que hi ha actualment a l’equipament i construir-ne quatre de pàdel, dues de les quals cobertes. També es projecta una sala de fitness i una pista de ciclisme indoor. A més, el projecte contempla que s’habilitin vestidors en el complex –a hores d’ara no n’hi ha–, i també inclou la construcció d’un local social que podria ser punt de trobada per als esportistes que usuaris del complex.

Tal com es va apuntar durant el ple, la millora de l’espai aniria a càrrec d’una empresa privada –es farà un concurs per licitar-ne la gestió–, i l’espai se cediria en concepte d’explotació durant vint anys. Els preus per accedir a l’espai els pactaria l’Ajuntament amb l’empresa adjudicatària.

Tots els grups municipals van rebre amb satisfacció la proposta, llargament reivindicada per bona part dels partits, i sobretot per la ciutadania, tot i que es va demanar al govern celeritat en la seva posada en marxa. La CUP i el PSC també van tornar a reclamar que s’elabori un pla local d’equipaments per diagnosticar quines són les necessitats de la vila i quina és la millor manera de cobrir-les.

També et pot interessar

Comentaris