Eva Cruces és la nova regidora de Comerç i Turisme de Sant Sadurní

FOTO: AJUNTAMENT
21/01/2022 - 18:10h

Cruces (ERC) ha entrat al consistori després de la renúncia a l’acta de regidor de l’exalcalde del municipi, Josep Maria Ribas

La renúncia de l’acta de regidor de l’exalcalde de Sant Sadurní Josep Maria Ribas (ERC) ha provocat un ball de càrrecs dins el govern municipal. Aquesta setmana, gairebé un mes després que es fes efectiu el relleu a l’alcaldia el 18 de desembre, el consistori ha aprovat el nou cartipàs municipal, amb la presa de possessió de l’acta de regidora d’Eva Cruces com a principal novetat.

Cruces, que era la sisena de la llista a la llista d’Esquerra Republicana en les passades municipals, va assumir dimarts el nou càrrec com a regidora, i estarà al capdavant de les regidories de Promoció Turística i Comerç del municipi.

Al llarg de tot el mandat, aquestes carteres han estat en mans de Junts per Sant Sadurní, però amb el relleu a l’alcaldia pactat a l’inici de legislatura, ha canviat de partit. Fins ara Ton Amat, actual alcalde de la capital del Cava, n’era el titular.

Projectes futurs

A falta encara que es faci el traspàs de regidories, Cruces ja ha avançat quines seran les seves prioritats al capdavant dels departaments que comandarà. A l’àrea de Comerç, la republicana assegura que vol treballar en la promoció del comerç de proximitat. “Hem de poder trobar la manera d’activar el comerç local”, ha apuntat. “Actualment, hi ha un projecte engegat en aquest sentit que portarem a terme en els pròxims mesos”, ha afegit

En aquest àmbit, Eva Cruces també ha explicat que vol posar èmfasi en la revitalització del mercat setmanal, apuntant que “ha de guanyar en diversitat de parades i tornar a agafar el pes que sempre ha tingut tant a la vila com als pobles del voltant”

Pel que fa a la Promoció Turística, la regidora creu que és hora de donar l’impuls necessari al CavaCentre “per treure-li el màxim profit, i ho hem de fer col·laborant amb les empreses de Sant Sadurní, Enoturisme Penedès i tots els actors implicats

A més a més, hem de posar tots els esforços en fer possible el Cavatast postpandèmia”, sentencia.
Abans de dur a terme totes aquestes tasques, Eva Cruces té clar, però, que el primer que farà és “escoltar tothom i convocar el Consell de Turisme abans de prendre cap decisió”.

També et pot interessar

Comentaris