Sant Llorenç d’Hortons estrena nova imatge de marca municipal

El regidor Jaume Julibert amb la imatge de la nova marca municipal. (FOTO: AJUNTAMENT)
18/01/2022 - 19:30h

Per primera vegada, el municipi disposarà d’una marca que projectarà el nom del municipi “d’una forma visual i moderna”

Sant Llorenç d’Hortons ha començat el 2022 estrenant marca municipal. La Regidoria de Comunicació ha estat treballant els darrers mesos en la conceptualització i disseny d’aquesta marca que finalment la Junta de Govern Local ha aprovat en les darreres setmanes.

“L’objectiu del projecte ha estat obtenir una identitat única expressada mitjançant una marca que ofereixi reconeixement i diferenciació al nostre municipi”, ha explicat Jaume Julibert, regidor d’Informació i Comunicació.

“Aquesta marca no es limita tan sols a projectar i comunicar una determinada imatge i reputació a l’exterior, sinó que també persegueix enaltir l’orgull de residència i sentiment de pertinença de la població a Sant Llorenç d’Hortons”, ha afegit.

Imatge moderna i visual

El nou logotip és una imatge que identifica fàcilment el municipi -amb les sigles SLLH-, que conté els colors de l’Ajuntament, és molt visual i “transmet modernitat”, asseguren des de l’Ajuntament.

En aquesta línia, Julibert desitja que “la marca tingui una bona acceptació i acollida per part dels veïns i veïnes i del teixit associatiu, i tothom se la faci seva”.

Actualment la nova marca ja apareix en els documents de comunicació i informació que s’editen des del consistori, seguint les pautes d’ús que s’han redactat amb aquesta finalitat.

Comentaris