Ton Amat relleva Josep Maria Ribas i ja és el nou alcalde de Sant Sadurní

FOTO: AJUNTAMENT
20/12/2021 - 10:54h

Ton Amat, setè alcalde de la vila des que es van celebrar les eleccions democràtiques de 1979, assumeix el càrrec fins al 2023

 Ton Amat (Junts per Catalunya) és des de dissabte el nou alcalde de Sant Sadurní. En un ple extraordinari celebrat dissabte a la Fassina de Can Guineu, Amat va agafar el relleu a Josep Maria Ribas, en virtut del pacte de govern que ambdós partits van signar a l’inici del mandat.

En la votació per escollir el nou alcalde, com era de preveure, Ton Amat, portaveu de Junts per Catalunya va obtenir nou vots; Pedro Campos, del PSC, 4 vots; Arantxa Fernández de la Cup 2 vots; Arantxa Molina, de Sant Sadurní en Comú un vot; i un vot també ha obtingut Carles Jiménez, portaveu del PP.

PUBLICITAT

En ser escollit alcalde per majoria absoluta, Ton Amat va prendre la vara de comandament i va prometre el càrrec per imperatiu legal.

El ple va comptar amb la presència de diverses autoritats: diputats, president del Consell Comarcal, companys i companyes de partit, a banda d’autoritats comarcals, familiars i amics del nou alcalde.

També et pot interessar

Comentaris