Sant Sadurní dona llum verda a la remodelació del camp de futbol

02/12/2021 - 18:49h

Ja fa temps que es demana aquesta millora, que servirà per condicionar tota la zona, i per arranjar els vestidors de les instal·lacions

Sant Sadurní va celebrar dimarts la sessió plenària del mes de novembre, en què la remodelació del camp de futbol va ocupar un lloc destacat en l’odre del dia. Amb els vots favorables de tot el consistori, es va aprovar inicialment el projecte executiu dels nous vestidors del camp de futbol, una obra molt demanada des de fa anys.

El regidor d’Urbanisme, Xavier Rodríguez, va ser l’encarregat de presentar els principals detalls d’aquesta obra que s’estendrà més enllà de la construcció d’uns nous verstidors. L’actuació suposarà la transformació de la façana lateral del camp amb el passeig Baríton Maties Ferret, amb una ampliació de la zona de vianants i una millor interconnexió de les instaŀlacions del camp amb la piscina i el pavelló municipals.

Els vestidors es construiran entre el camp de futbol 7 i el de futbol 11, amb una graderia a la part superior amb capacitat per a uns 360 espectadors, amb el compromís d’incloure en el plec de licitació millores com la instal·lació d’una coberta per al públic i la possibilitat d’ampliar la capacitat de la graderia.

El cost d’aquesta primera fase comptarà amb un pressupost de més de 2,2 milions d’euros i la durada de les obres es prolongarà entre 12 i 14 mesos. Durant aquest temps, es preservarà l’activitat al camp principal però sí hi haurà afectacions en els terrenys de futbol 7 que condicionaran el normal desenvolupament del calendari d’entrenaments i partits dels equips base.

El projecte de remodelació integral de la instal·lació es planteja en diverses fases constructives que es podran abordar en els anys successius.

També et pot interessar

Comentaris