Sant Sadurní acollirà l’edició 2022 de l’Acampada Jove

FOTO: Maria Rosa Ferré
29/11/2021 - 15:05h

Després de més d’una dècada a Montblanc, el festival de música es farà del 14 al 16 de juliol a la capital del cava amb descomptes per als veïns de la vila

Els responsables del festival musical Acampada Jove han confirmat aquest dilluns que el festival celebrarà l’edició 2022 a Sant Sadurní.

Després de més d’una dècada amb seu a Montblanc, la iniciativa tindrà lloc del 14 al 16 de juliol a la capital del cava. En l’edició 2019, l’activitat va reunir més de 27.000 persones.

La pandèmia ha obligat a suspendre les dues edicions anteriors de l’activitat que organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC), i enguany ja han anunciat la el festival presentarà alguns canvis destacats.

Concert d’Oques Grasses a l’Acampada Jove 2019. (FOTO: ACN)

Encara no sé sap quin serà el cartell musical per del festival, i tampoc quina serà la seva ubicació dins el municipi de Sant Sadurní. Des de l’Ajuntament han explicat que els pròxims dies es farà una roda de premsa per donar més detalls de la proposta.

Ja s’han posat a la venda les primeres entrades per a l’Acampada Jove a un preu de 35 euros, que es poden comprar al web de l’esdeveniment. Per als veïns de Sant Sadurní hi haurà descomptes en les entrades.

També et pot interessar

Comentaris