4 artistes visuals reten un homenatge amb la seva obra al poeta Jordi Valls Pozo

Avatar
04/10/2021 - 09:46h

La Sala Portal del Pardo del Vendrell acull fins al 30 d’octubre obres de Joan Tuset, M. Teresa Baltasar, Joan Descals i M. Carme Rovira

Des del passat 5 d’octubre la Sala del Portal del Pardo del Vendrell, acull l’exposició en homenatge al poeta Jordi Valls Pozo. Es tracta d’un projecte expositiu que mostra el treball de 4 artistes visuals contemporanis del Penedès, que exposen les seves obres inspirades en aquest poeta.

Joan Tuset, M. Teresa Baltasar, Joan Descals i M. Carme Rovira. S’han inspirat en la poesia del Jordi Valls. Tot i anar per camins diferents, cada artista, a través de la lectura dels poemes, n’ha fet la seva particular interpretació amb el seu propi estil.


Joan Tuset, amb el seu particular estil, presenta els seus miralls. Per a qui no li faci por la veritat, de trobar-se amb si mateix. Transforma la realitat més enllà del consens i de les convencions humanes i omple de sentit les seves obres, que ens transporten a través de la seva sensibilitat, fent-nos entrar dins del seu univers.

Maria Teresa Baltasar presenta flors i plantes de la terra, la llum, els colors que ens apropen a la natura del Penedès, i ens descobreix una ànima poètica, suau i profunda.

Joan Descals flirteja amb diferents estils, el surrealisme, el cubisme, i l’abstracció i els utilitza de mitjans per la seva interpretació dels poemes o frases d’un poema, donant infinitat d’interpretacions a la seva obra.

I, finalment, Maria Carme Rovira presenta els seus paisatges i retrats personalíssims i s’apropa amb contundència, respecte i tendresa a una realitat personalitzada.

L’exposició es podrà veure fins al 30 d’octubre 2021.

També et pot interessar

Comentaris