Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a Sant Sadurní

Imatge d’arxiu de plantes de marihuana confiscades a Cunit (Foto: Mossos d’Esquadra)
16/08/2021 - 15:52h

Els Mossos d’Esquadra intervenen més de 2.000 plantes, en plena floració, llestes en breu per a la seva collita

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van desmantellar, dilluns passat, una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial del municipi.

Els fets van succeir el mateix dia, al voltant de les 4 de la tarda, quan una dotació policial, que estava fent patrullatge ordinari de prevenció, va localitzar una nau industrial que desprenia una forta olor de marihuana i ventiladors en ple rendiment.

A l’interior de la nau els agents hi van trobar diverses estances destinades al cultiu de marihuana i van intervenir més de 2.000 plantes, en plena floració, llestes en breu per a la seva collita.

Tècnics de la companyia elèctrica van realitzar una inspecció i van comprovar que la nau presentava una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Finalment, la persona que tenia llogada la nau, un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Sitges està essent investigat pels fets.

La investigació per part d’agents de la Unitat d’Investigació de l’Alt Penedès està oberta i no es descarten més detencions.

Des de la comissaria de Sant Sadurní es continuen fent gestions per esbrinar i desmantellar aquest tipus de plantacions que puguin haver-hi a la seva demarcació.

Aquesta és la cinquena actuació, en aquest any, dirigida a desmantellar locals dedicats al cultiu o emmagatzematge de drogues al territori.

També et pot interessar

Comentaris