Stay Homas, Manel i Buhos se sumen al cartell estel·lar de les Fires i Festes 2021

Stay Homas actuarà a l’escenari de costat del CAP el 7 de setembre.
14/07/2021 - 14:30h

L’Ajuntament està pendent de les restriccions dictaminades per la Generalitat aquesta setmana, per adequar els espectacles a la normativa

Sant Sadurní segueix ampliant el cartell d’espectacles per les Fires i Festes 2021, que acollirà alguna dels grups més populars del panorama musical català.

A la ja anunciada actuació d’Oques Grasses -que havien de formar part del cartell de les Fires de l’any passat-, l’Ajuntament ha confirmat aquesta setmana que també els Stay Homas, els Manel i els Buhos seran a la celebració sadurninenca del setembre.

Stay Homas, el grup revelació de la pandèmia a Catalunya, actuarà a Sant Sadurní el 7 de setembre per presentar el seu primer treball discogràfic ‘Agua’. El trio integrat per Klaus Stronik, Guillem Boltó i el penedesenc Rai Benet es va fer popular durant el confinament publicant a través de les xarxes cançons interpretades des de la terrassa del seu pis.

Els Manel també seran a la capital del cava, en aquest cas el 9 de setembre, dos dies abans dels penedesencs Buhos, que actuaran -com la resta de grups- a l’escenari habilitat a costat del CAP.  

Els ja confirmats

Juntament amb els grups que la regidoria de Cultura ha confirmat aquesta setmana, fa dies l’Ajuntament de Sant Sadurní ja va explicar que el cartell musical també comptarà amb les actuacions de La Banda Sonora -que obrirà la programació musical el 5 de setembre-, l’Orquestra Mongrins, o la Balkan Paradise Orchestra, inclosa dins la Festa del Mestissatge.

Per als més petits de la casa, el consistori també ha teixit una completa oferta festiva amb els concerts d’El Pot Petit o els Xiula com a plat fort.

Tortell Poltrona i Quim Masferrer seran els encarregats de donar un toc d’humor a unes Fires i Festes 2021, que els darrers dies busquen la  manera d’adaptar-se a les noves restriccions dictades per la Generalitat aquesta setmana.

Marta Castellví, regidora de Cultura, ha assegurat que el govern està pendent de la nova normativa que redacti la Generalitat, i ha explicat que tots els espectacles s’adaptaran al que marqui el Govern de Pere Aragonès.

Com l’any passat, la majoria dels espectacles seran de pagament, o requeriran d’una invitació per accedir-hi. Les pròximes setmanes s’habilitarà el web www.santsadurni.cat/firesifestes2021 per a comparar les entrades o reservar els passis.

També et pot interessar

Comentaris