Tortell Poltrona i Quim Masferrer, a les Fires i Festes de Sant Sadurní

FOTO: AJUNTAMENT
28/06/2021 - 20:00h

El pallasso i l’actor se sumen a la llista de noms que la regidoria de Cultura ha avançat de la programació que ha teixit per a la celebració

El carismàtic pallasso Toltrell Poltrona i el mediàtic presentador i humorista Quim Masferrer són els dos darrers noms que ha donat a conèixer la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní per continuar desvetllant i arrodonint la nòmina d’espectacles i concerts previstos per les properes Fires i Festes.

Després d’haver triomfat per tota la geografia catalana, Quim Masferrer, l’ànima del popular programa de TV3 El Foraster, presentarà el seu exitós espectacle Bona gent, en què el públic és el gran protagonista. L’actor i humorista visitarà la capital del cava el dilluns 6 de setembre.

Dos dies més tard serà el torn de Tortell Poltrona, amb Post Clàssic, un recull dels millors gags i números del seu repertori, en un espectacle trepidant que combina l’essència de  sempre amb l’esperit d’innovació i actualització constant de la figura del pallasso.

Ambdues propostes tindran lloc a l’escenari que s’instal.larà al recinte de l’esplanada del CAP i que acollirà els principals actes de la programació de les Fires i Festes. Tant aquests, com la resta d’espectacles i concerts ja confirmats, tindran control d’accés i entrada a preus populars.

A mitjans de juliol està prevista la presentació oficial de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní, en què es donaran a conèixer més detalls dels actes i la programació, així com de les dates i el sistema de venda d’entrades.

També et pot interessar

Comentaris