Les Fires i Festes de Sant Sadurní també ballaran a ritme d’orquestra

La Balkan Paradise Orchestra actuarà el 10 de setembre a les Fires.
16/06/2021 - 20:06h

La regidoria de Cultura confirma els concerts de l’Orquestra Montgrins, la Balkan Paradise Orchestra i La Banda Sonora de la teva vida

La programació de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní va prenent forma. Després de la confirmació oficial dels concerts de grups com Oques Grasses, El Pot Petit i Xiula, la regidoria de Cultura ha anunciat aquesta setmana noves propostes musicals per anar completant a ritme d’orquestra un cartell de luxe.

És el cas de la Banda Sonora de la teva Vida, que tornarà a l’escenari de les Fires i Festes de Sant Sadurní després de la gran posada en escena i brillant espectacle en l’edició de l’any passat, amb un nou homenatge als compositors de les músiques més icòniques del cinema.

Música en directe que es fusiona amb imatges de pel·lícula i que crearan una atmosfera carregada d’emocions el diumenge 5 de setembre en l’acte que serà gairebé el tret de sortida de la programació.

La Balkan Paradise Orchestra farà la seva aparició a les Fires, coindicint amb la Festa del divendres 10 de setembre. Aquesta formació ofereix una fantàstica fusió de ritmes i melodies de tot el món, amb la passió molt reconeixible per la tradició balcànica.

La Cobla Orquestra Montgrins, amb més de 135 anys d’experiència, portaran a Sant Sadurní el diumenge 12 de setembre  una de les cites més sòlides adreçada al públic adult en el comiat de les Fires i Festes. Una selecció de grans temes dels anys 80 i de la música catalana, i que s’arrodonirà amb peces instrumentals i cançons emblemàtiques d’avui i de sempre.

La regidoria de Cultura i l’Ajuntament de Sant Sadurní segueixen amb molta atenció l’evolució de les mesures i restriccions que el PROCICAT i les autoritats sanitàries puguin establir al llarg de l’estiu i les novetats que puguin aplicar-se en l’organitzacuó de festes i actes culturals i recreatius.

És el cas dels canvis que seran d’aplicació a partir d’aquest dilluns, en què s’autoritza la celebració de festes majors i un aforament de 3.000 persones amb assignació de seients en activitats culurals a l’aire lliure.

També et pot interessar

Comentaris