L’Ajuntament de Subirats convoca els setens Premis Castell de Subirats

FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
24/05/2021 - 18:04h

L’acte de reconeixement es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h al Castell de Subirats

L’Ajuntament de Subirats convoca, després de l’aturada del 2020 per la pandemia de Covid-19, els setens Premis Castell de Subirats.

Els guardons van néixer l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”.

PUBLICITAT

L’acte, que es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h a la sala de mirador del Castell de, s’iniciarà amb l’actuació de la coral la Soleia de Lavern.

A la mitja part es farà el lliurament dels 7ns Premis Castell de Subirats que enguany són per:

– L’Esplai Els Cargols de Sant Pau d’Ordal, en commemoració als 50 anys de l’entitat i per la seva contribució a l’educació en el lleure dels infants i joves del nostre municipi.

PUBLICITAT

– Els treballadors i treballadores de la Residència el Cenacle i la Residència Font Santa de Subirats, per la seva tasca i la seva dedicació en l’atenció a les persones residents amb especial èmfasi al seu treball durant aquest temps de crisi provocada per la pandèmia.

L’ aforament serà limitat, per això cal inscripció prèvia.

També et pot interessar

Comentaris