L’Ajuntament de Subirats convoca els setens Premis Castell de Subirats

FOTO: AJUNTAMENT
24/05/2021 - 18:04h

L’acte de reconeixement es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h al Castell de Subirats

L’Ajuntament de Subirats convoca, després de l’aturada del 2020 per la pandemia de Covid-19, els setens Premis Castell de Subirats.

Els guardons van néixer l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats”.

L’acte, que es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h a la sala de mirador del Castell de, s’iniciarà amb l’actuació de la coral la Soleia de Lavern.

A la mitja part es farà el lliurament dels 7ns Premis Castell de Subirats que enguany són per:

– L’Esplai Els Cargols de Sant Pau d’Ordal, en commemoració als 50 anys de l’entitat i per la seva contribució a l’educació en el lleure dels infants i joves del nostre municipi.

– Els treballadors i treballadores de la Residència el Cenacle i la Residència Font Santa de Subirats, per la seva tasca i la seva dedicació en l’atenció a les persones residents amb especial èmfasi al seu treball durant aquest temps de crisi provocada per la pandèmia.

L’ aforament serà limitat, per això cal inscripció prèvia.

Comentaris