Detenen els dos encarregats d’una plantació de marihuana a Sant Sadurní

Plantació de marihuana localtzada a l’interior d’un magatzem de Sant Sadurní. FOTO: ACN
01/05/2021 - 11:51h

Cuidaven un cultiu intensiu a l’interior d’un magatzem, on hi havia unes 900 plantes

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns els dos encarregats d’una plantació de marihuana situada a l’interior d’un magatzem de Sant Sadurní Els arrestats, de 45 i 50 anys, i veïns de Sant Vicenç de Montalt (Maresme) i Pont de Vilomara i Rocafort (Bages) que van ser identificats durant un operatiu conjunt entre els Mossos i la Policia Local.

Els arrestats van permetre als agents accedir al magatzem, on van trobar una plantació en ple desmantellament amb tota la infraestructura necessària per a aquest tipus de cultiu com làmpades i extractors. Els detinguts han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

Dies abans de les detencions, la inusual activitat al voltant d’un magatzem ubicat a Sant Sadurní va motivar una vigilància coordinada entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, fins que una patrulla de seguretat ciutadana dels mossos va identificar dos homes a les portes del magatzem just quan en sortien.

Els homes van permetre als agents entrar al magatzem, on van trobar una plantació de marihuana amb prop de 900 plantes. Davant d’això, els agents van escorcollar els dos individus i els van trobar 1.170 euros fraccionats en bitllets que, presumptament, havien obtingut gràcies al tràfic de la droga.

Amb tots aquests indicis els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs pels dos detinguts. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Aquesta és la tercera intervenció que fan els Mossos d’Esquadra en els darrers quinze dies per delictes contra la salut pública als municipis de Sant Sadurní i Gelida. En total ha detingut cinc persones i ha desmantellat dues plantacions de marihuana i un laboratori d’elaboració de substàncies estupefaents.

També et pot interessar

Comentaris