Subirats repartirà 800 lots de flors entre els seus veïns pel ‘Subirats en flor’

FOTO: MARIA ROSA FERRÉ
19/04/2021 - 16:00h

La celebració tindrà lloc el 2 de maig, coincidint amb el Dia de la Mare, i també es plantaran flors a les escoles i les residències del municipi

Subirats ha programat per al 2 de maig una nova edició del ‘Subirats en Flor’, la festa de la primavera que des de fa anys serveix per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies del municipi.

Com és tradicional, el diumenge, Dia de la Mare, les famílies de Subirats podran recollir el seu lot de flors a l’estació de tren de Lavern-Subirats.

Amb aquest esdeveniment festiu l’Ajuntament de Subirats incentiva la cura per l’embelliment del municipi i reconeix la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament penedesenc.

Aquest any es repartiran uns 800 lots de flors a les famílies de Subirats, la resta de flors seran plantades a les escoles i les residències del municipi.

Per obtenir aquest lot de flors només cal emplenar i retallar la butlleta d’inscripció, i portar-la al punt de recollida ubicat a l’estació de tren de Lavern on els col·laboradors faran entrega de les flors corresponent a cada casa.

Davant la situació generada per l’evolució de la COVID-19 i amb la voluntat de celebrar la festa amb la màxima seguretat, l’edició 2021 del ‘Subirats en Flor’ s’adapta als canvis i aplica les mesures i procediments de seguretat sanitària de la normativa vigent.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar o suspendre aquesta activitat seguin les recomanacions del Procicat.

Comentaris