S’instal.la un parc de calistènia i un skatepark a Sant Pere de Riudebitlles

09/04/2021 - 17:00h

L’Ajuntament vol així facilitar la realització de l’activitat física a l’aire lliure sense cap mena de despesa econòmica per a l’usuari

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha instal·lat un circuit de calistènia, Workout Action Total, a la zona  adjunta a la pista de futbol de la plaça de la Llibertat. Aquest tipus de circuit és una zona molt freqüentada per adolescents i joves, i s’ha volgut ampliar l’espai amb aquest circuit junt amb l’skatepark que s’ha acabat de instal·lar aquesta setmana.

El circuit de calistènia, conegut com street workout, consisteix en l’entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal, i també es poden incorporar diferents acrobàcies o diferents estructures fixes. Es vol oferir les diferents possibilitats de pràctica esportiva, tant individual com grupal. El cost total ha sigut d’11.864,05 € iva inclòs

El Skatepark és un parc construït de formigó amb propòsits recreatius, i que es fa servir per la pràctica d’activitat física, dels skateboarding (patinatge amb monopatí), dels scooters freestyle (patinet estil lliure), bmx (bicicletes) i rollers (patins) amb la finalitat de practicar i desenvolupar aquestes tècniques. El cost total  ha sigut de 30.606,95 € iva inclòs.

Amb aquesta instal·lació,  l’Ajuntament, vol facilitar la realització de l’activitat física a l’aire lliure sense cap mena de despesa econòmica per a l’usuari, a través d’un parc públic obert als joves i a la població en general.

Comentaris