Sant Sadurní instal.la un nou punt verd urbà de recollida de residus

Avatar
15/03/2021 - 21:00h

S’ubicarà de dilluns a dissabte a l’encreuament de la Rambla Generalitat i el carrer Tinent Coronel Sagués, i substituirà la deixalleria mòbil

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha impulsat des d’aquesta setmana un canvi en el servei dedeixalleria mòbil per tal d’optimitzar la recollida de petits residus d’origen domèstic, la seva gestiópreventiva i facilitar la localització i ús per part dels veïns i veïnes.

Amb aquests objectius, el servei deixarà de recórrer diversos punts del municipi per tal d’establir-se de forma permanent a la cantonada entre els carrers Tinent Coronel Sagués i RamblaGeneralitat, en horari de dilluns a dissabte, de 8:30 a 13:30 hores.

PUBLICITAT

Tot i que el servei comptava amb un calendari i circuit d’ubicacions estable, i permetia acostar la deixalleria mòbil als domicilis, els canvis de localització generaven sovint confusió entre els veïns i veïnes i aquesta circumstància anava en detriment d’una major recuperació i reciclatge delsresidus.

Els nuclis i agregats rurals podran continuar gaudint també d’aquest servei de punt verd urbà, elsdijous de 4 a 6 de la tarda, amb cita prèvia trucant al 661 82 53 50.

PUBLICITAT

Què s’hi pot llençar?

Les deixalles que es poden abocar en aquest punt són: Ffluorescents i bombetes de baix consum; radiografies; piles i petites bateries; tòners i tintes; cosmètics; oli mineral i vegetal; aerosols, pintures i dissolvents; petits aparells electrònics i càpsules de cafè.

Un altre dels canvis que s’han dut a terme en el servei de recollida a partir d’aquest mes de març ha estat la retirada dels contenidors de roba del carrer. A partir d’ara caldrà portar-la a la deixalleria municipal o al nou punt verd urbà.

També et pot interessar

Comentaris