Personal del servei d’Esports de Sant Sadurní reforça la brigada municipal

Avatar
19/01/2021 - 19:00h

Els treballadors també estan duent a terme tasques de neteja i adequació a instal·lacions i equipaments municipals

Les mesures i restriccions sanitàries que s’estan aplicant aquestes setmanes per tal de contenir la propagació de la COVID-19 han suposat, entre d’altres, el tancament temporal dels equipaments esportius coberts, com la sala de musculació o el pavelló municipal de la Zona Esportiva municipal. 

Aquesta situació ha motivat que la direcció del Servei d’Esports, d’acord amb el personal, hagi redistribuït tasques i funcions entre diversos dels seus treballadors. És el cas de tres integrants del Servei que aquestes darreres setmanes reforcen l’equip de la brigada municipal, realitzant tasques de manteniment i arranjament a la via pública, entre d’altres.

PUBLICITAT

Per la seva banda, cinc treballadors més han estat desenvolupant treballs de neteja i manteniment d’espais de la Zona Esportiva i també aquesta setmana s’han incorporat a l’adequació i posada a punt del pavelló de l’Ateneu Agrícola, que es troba enllestint la primera fase d’unes obres de rehabilitació i millora. 

Des de l’inici de la crisi sanitària i davant les diverses afectacions que s’han produït a molts dels serveis, així com per la urgència d’atendre necessitats extraordinàries motivades pel confinament i les restriccions de la mobilitat, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha adaptat i reordenat els seus recursos humans a les circumstàncies.

PUBLICITAT

Així, en diverses fases de la pandèmia, treballadors del Servei d’Esports, per exemple,  van reforçar el repartiment i distribució de material i aliments a la Casa dels Avis, a veïns i veïnes en situació de vulnerabilitat, i van participar també en el repartiment de kits sanitaris a establiments i comerços de la vila, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris