Ester Vallès, Maribel Cunillera, Josep Sort i Pilar Milà, a les llistes de Junts

11/01/2021 - 15:39h

Els quatre alt penedesencs estan encapçalats per Vallès, que n’és la coordinadora comarcal, va al número 22 i representa el partit a la vegueria Penedès

Fa uns dies es va tancar el període de recollir avals per tal que Junts es pugui presentar a les eleccions al Parlament del dia 14 de febrer. Segons el partit, a l’Alt Penedès gairebé 1.000 persones van signar l’aval i, a més, també s’ha configurat la llista definitiva per als comicis.

Junts compta amb quatre candidats provinents directament de l’Alt Penedès, encapçalats per la coordinadora comarcal, Ester Vallès Pelay, de Vilobí, que es troba en la posició 22 de les llistes i es converteix, així, en la representant del partit a la vegueria Penedès.

Maribel Cunillera

En la posició 56 hi ha la vilafranquina Maribel Cunillera, al número 56 hi ha Josep Sort, del Pla, i al número 72, Pilar Milà, també de Vilafranca.

Josep Sort
Pilar Milà

La proposta de llista va ser elaborada per l’Executiva Nacional en funció de diversos criteris com ara el suport que van obtenir en cada circumscripció les persones que no van ser proclamades automàticament com a integrants de la futura llista electoral, la paritat, la pluralitat ideològica, l’equilibri territorial, la diversitat professional, l’equilibri entre experiència i renovació institucional i la diversitat generacional.

També et pot interessar

Comentaris