Sant Sadurní ret homenatge al regidor Rafa Berlanga amb un minut de silenci

23/11/2020 - 17:42h

La família i el consistori han encapçalat aquest sentit homenatge al portaveu de Sant Sadurní en Comú mort divendres als 53 anys

Sant Sadurní ha volgut retre aquest dilluns al migdia un sentit homenatge al company i regidor de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, mort sobtadament divendres als 53 anys.

La família i el consistori han encapçalat un emocionat minut de silenci després que l’alcalde recordés la contribució de Berlanga a l’Ajuntament, on era regidor des de l’any 2015, el seu tarannà dialogant i conciliador, a més del seu activisme i compromís social. 

L’Ajuntament va celebrar divendres un ple extraordinari i d’urgència en què es va decretar 3 dies de dol oficial i un crespó negre llueix a la façana de l’Ajuntament en record seu.

El plenari ordinari del mes de novembre, que estava previst per al proper dimarts, es tralladarà a principis de desembre, amb data per determinar.

Aquest dilluns a la tarda, a partir de les 19h, també s’ha convocat un ple telemàtic del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CCAP), del qual Berlanga en formava part com a conseller.

El ple, en què està previst aprovar una declaració institucional de condolença, es retransmetrà en directe pel canal de YouTube del CCAP.

També et pot interessar

Comentaris