Sant Sadurní suspèn la Festa Major 2020 per la pandèmia de Covid-19

20/11/2020 - 19:00h

Durant el cap de setmana del 28 i 29 de novembre s’han programat algunes activitats commemoratives, sense públic, i un autocinema infantil

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha anunciat aquest divendres la suspensió de la programació de la Festa Major d’enguany, que s’havia de celebrar el cap de setmana del 27 al 29 de novembre.

Des del consistori han justificat la decisió apuntant la incertesa que encara hi ha sobre el procés de desescalada previst per la semana vinent i les condicions en què es podran celebrar els actes culturals, i han explicat que es mantindran uns pocs actes commemoratius, sense públic, i una sessió d’autocinema infantil. 

Així, el dissabte 28 a les 18 hores s’ha programat una sessió d’autocinema infantil a l’esplanda del CAP. Després de la gran acceptació que aquesta experiència de l’autocinema va tenir a l’estiu, la regidoria de Cultura ha volgut reeditar-ho per al públic més jove, amb la projecció de la pel.lícula «Volant junts», en català.

L’activitat compleix tots els protocols sanitaris; els espectadors podran seguir la pel·lícula des de l’interior del seu vehicle i amb l’àudio de Ràdio Sant Sadurní, al 107.2 FM.El diumenge 29, a les 19.30 hores, el Diables Se M’n Refum oferiran en streaming, a través de les seves xarxes socials i al web municipal, una lectura virtual dels Versots.

I a les 21 hores està previst el llançament d’un castell de focs des de diferents punts de Sant Sadurni, amb la voluntat que es pugui veure des de el màxim de llocs possible de la vila. Des de l’Ajuntament convidem els veïns i veïnes a gaudir dels focs artificials des de casa.

També et pot interessar

Comentaris