Mor el regidor de Sant Sadurní En Comú Rafa Berlanga als 53 anys

FOTO: AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ
20/11/2020 - 13:15h

Berlanga era regidor de l’Ajuntament de Sant Sadurní des de l’any 2015, en què es va presentar com a cap de llista dels ecologistes

El portaveu de Sant Sadurní En Comú, Rafel Berlanga, ha mort aquest divendres al matí als 53 anys. Berlanga era regidor de l’Ajuntament de Sant Sadurní des de l’any 2015, en què es va presentar com a cap de llista dels ecologistes.

Psciòleg i educador social, Rafa Berlanga mantenia una forta vinculació amb la vida associativa sadurninenca. “Ha dut a terme un gran servei al poble, el qual agraïm de tot cor”, han dit des de l’ajuntament.

“Suposo que molts de vosaltres estareu sorpresos de veure’m avui aquí com a cap de llista d’un partit polític, i amb raó. Jo sóc el primer que hem costa de creure. No és fàcil imaginar que pogués acabar en la política seguint la meva trajectòria vital”, va dir Berlanga en el seu primer discurs com a candidat d’ICV-EUiA.

En el mateix parlament, abans de les eleccions del maig del 2015 en què va ser elegit com a regidor, defensava així la seva decisió: “el motiu d’aquest canvi ha estat sense dubte la crisi. La indignació i la por de veure com aquestes injustícies cada vegada estan més i més a prop de casa nostra i cada vegada afecten a més i més veïns, amics i familiars”.

El consistori ha sadurninenc ha convocat per aquesta tarda, a les 17.15h, un ple extraordinari en què decretarà tres dies de dol oficial al municipi.

“En aquests moments de dolor des de l’Ajuntament compartim el dol de la família i de totes les persones que l’hem apreciat”, han apuntat en un comunicat de premsa des del consistori sadurninenc.

També et pot interessar

Comentaris