Vaga del servei de recollida de residus a Sant Sadurní a partir d’aquest dilluns

FOTO: AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ
02/11/2020 - 16:34h

El regidor de Medi Ambient es va reunir amb els treballadors i espera que la vaga es pugui arribar a desconvocar al llarg d’aquest dilluns

El personal treballador del servei de recollida de residus, que l’Ajuntament de Sant Sadurní té delegat en la Mancomunitat Penedès Garraf, ha convocat una vaga de recollida a partir d’aquest dilluns.

Els serveis mínims decretats són del 50%, fet que garantiria el servei de recollida però amb afectacions; sí que es garanteix el 100% del servei a les escoles amb menjador, a la Casa dels Avis i al CAP, atesa la situació d’emergència sanitària.

La ciutadania i els comerços podran continuar utiltzant també la deixalleria i l’àrea d’emergència, sempre seguint la normativa i mesures establertes a causa de la COVID19.

L’Ajuntament té delegat el servei de gestió de la recollida i tractament de residus en la Mancomunitat Penedès Garraf. Malgrat això, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, es va reunir divendres durant més de tres hores amb les persones treballadores de l’empresa.

Durant la trobada es va posar sobre la taula la reclamació d’una paga extra de l’any 2020 la qual, segons l’equip negociador, no està establerta en el conveni. Per això, i vist que molts dels treballadors no estan d’acord amb la vaga, Del Amor confia que el conflicte es pugui resoldre al llarg d’aquest dilluns i que es pugui arribar a desconvocar.

També et pot interessar

Comentaris