La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní celebra 40 anys

El Triomf final serveix per celebrar el final de la plaga de la Fil·loxera. FOTO: ASSOCIACIÓ FESTA Fil·LOXERA
Avatar
28/10/2020 - 08:10h

L’1 de novembre, per mitjans digitals, es donarà el tret de sortida al conjunt d’actes de celebració de la creació de la bèstia groga

El 8 de setembre de 2021 la Festa de la Fil·loxera celebrarà els 40 anys de la primera actuació a les Fires i Festes de 1981. Amb l’obertura del nou curs fil·loxeraire, des de l’organització s’estan preparant nombrosos actes i sorpreses.

Algunes de les propostes es donaran a conèixer en una emissió en directe que tindrà lloc el proper diumenge 1 de novembre a les 8 del vesore pel canal de Youtube de l’associació. Ës farà així per la situació de pandèmia.

PUBLICITAT

Després de l’èxit de L’Espai Fil·loxera, el singular espectacle inspirat en la Festa que va permetre els sadurninencs mantenir viu el ‘lesperit groc’ en les passades Fires i Festes, la tradició encara amb energia els actes de celebració d’aquestes quatre dècades vencent la plaga, any rere any, a la plaça de l’església.

Així, tal com han anunciat des de l’associació, “el pròxim 2021 vindrà carregat d’actes i novetats en els diversos àmbits de la Festa, però també d’homenatge a tots aquells que han aportat i aporten el seu gra de sorra perquè hagi estat i segueixi essent possible recorrer aquest camí”.

També et pot interessar

Comentaris