El Circ Raluy Legacy arriba a Sant Sadurní amb un nou espectacle

Avatar
18/09/2020 - 09:19h

Regalem quatre entrades dobles per a les sessions de divendres i dissabte als primers subscriptors que truquin

Sant Sadurní acull des d’aquest dijous la comitiva del Circ Raluy Legacy, que presenta a la capital del cava el seu nou espectacle, Todo Lo(cura). Després dels mesos d’absència, el Circ Raluy Legacy torna als escenaris amb més ganes que mai. En la seva llarga història, el circ havia hagut d’afrontar situacions complicades, però mai abans havia estat tres mesos sense contacte amb el públic.

“Ara més que mai hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres”, ha dit Louisa Raluy, codirectora del Circ Raluy Legacy.

PUBLICITAT

Durant el mes de juny estava prevista l’estrena d’un nou espectacle, però donada la situació actual, no ha estat possible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d’incorporar-s’hi ni conviure ni assajar amb altres artistes.

Impressionants números aeris, de risc, equilibris impossibles, llums, so, coreografies úniques… Tot forma part d’aquest nou espectacle, per al qual el 3d8 regalarà quatre entrades dobles als primers subscriptors que truquin al 93 892 10 35, abans d’aquest divendres a la una del migdia.

PUBLICITAT

Hi ha disponibles dues entrades dobles per a la sessió de divendres (18.30h) i dues per a la de dissabte (19h). La venda d’entrades es realitzarà a la web www.circoraluy.com o a les taquilles del Circ.

També et pot interessar

Comentaris