Sant Sadurní tanca les seves Fires i Festes més excepcionals

La fil·loxera gran també va ballar a l’escenari principal. FOTO: AJUNTAMENT
14/09/2020 - 09:21h

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la coŀlaboració de la ciutadania per aconseguir que les Fires es desenvolupin sense incidents

Sant Sadurní va tancar dissabte les Fires i Festes 2020 en una edició que ha estat clarament marcada per la pandèmia del nou coronavirus. Malgrat que bona part dels municipis de Catalunya han decidit enguany no celebrar les seves festes d’estiu per la crisi sanitària, la capital del cava ha apostat per mantenir la majoria de les activitats que tenia programades, i la valoració que ha fet la Regidoria de Cultura de les Fires no podria ser més positiva.

“No hi ha ni un però. Aquesta és la veritat. Tot ha funcionat a la perfecció”, ha dit la regidora de Cultura, Marta Castellví, que ha agraït especialment el comportament de la ciutadania per garantir l’èxit de totes les activitats.

“Durant la venda d’entrades ja prevèiem que la cosa seria tranquil·la, perquè la resposta de la gent va ser exceŀlent”, ha apuntat la regidora, deixant clar que “si la gent respon, pots fer moltes coses”.

L’únic aspecte negatiu que han tingut les Fires és el temps. Així, la pluja va obligar la setmana passada a ajornar diverses de les activitats que hi havia previstes, però no se’n va canceŀlar cap.

“Hem tingut sort que han quadrat els horaris i tots els espectacles s’han pogut coŀlocar en altres dates”, ha dit la regidora, satisfeta del volum de públic –tot i l’aforament restringit– que han registrat les propostes del programa.

Un dels espectacles més esperats de les Fires era l’Espai Fiŀloxera, que dissabte va tenyir de groc l’aparcament de costat del CAP. “El final de festa va ser realment espectacular”, ha reconegut Castellví, posant de relleu també com s’han adaptat les entitats a la situació sanitària.

Els elements habituals de la recreació de la batalla contra l’insecte groc van ballar sobre la terra, on una estona abans també hi va ser una representació dels grups folklòrics de la vila.

També et pot interessar

Comentaris