L’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní reobren portes

FOTO: AJUNTAMENT
01/06/2020 - 18:25h

El servei de turisme obrirà aquest dimarts 2 de juny, mentre que el Centre d’Interpretació del Cava entrarà en funcionament un dia més tard

Sant Sadurní ja està en fase dos de la desescalada, que permet més llibertat de trobades i desplaçaments, i gaudir d’activitats culturals amb algunes restriccions. Això afavoreix tornar a rebre visitants i, per tant, reprendre l’activitat pública a l’Oficina de Turisme i al CIC Fassina, Centre d’Interpretació del Cava.

L’Oficina de Turisme tornarà a obrir a partir d’aquest dimarts 2 de juny, en horari de 10h a 14h, de dimarts a diumenge. I el CIC Fassina oferirà visites a les 10.30h i a les 12.30h, a partir del dia 3, també de dimarts a diumenge.

Fins ara s’ha treballat de portes endins i a distància. L’espai de l’antiga destil·leria de can Guineu, on s’ubica l’Oficina i el CIC, és gran i diàfan, amb 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava.

S’han implementat totes les mesures de seguretat i protocols de prevenció sanitària a cadascuna de les zones de l’equipament per tal que tots els visitants puguin accedir-hi amb total tranquil·litat.  

De moment, el número de visitants es limitarà a un terç de l’aforament i les visites s’oferiran de forma restringida, i serà imprescindible demanar cita prèvia. No es permetrà l’entrada de grups (excepte petits grups tipus unitat familiar).

D’aquesta manera es podran atendre totes les necessitats i anar ampliant horaris i activitats progressivament. També es continuarà fomentant l’atenció telefònica o telemàtica, i que tot el material de promoció de la vila que es lliurava s’ofereixi en format digital.

També et pot interessar

Comentaris