El mercat setmanal de Sant Sadurní reobre a partir d’aquest dijous

13/05/2020 - 14:48h

Les parades disponibles seran, fins a nou avís, d’alimentació, flors i planter, i alimentació per a mascotes, i s’instal·laran al carrer Raval i plaça de l’Ajuntament

Sant Sadurní reprendrà quest dijous 14 de maig l’activitat del mercat setmanal no sedentari dels dijous i dissabtes. El mercat havia quedat parat després de la suspensió forçosa de l’activitat en les darreres setmanes a causa de la crisi sanitària i el decret de l’estat d’alarma.

El mercat reobre amb algunes limitacions i restriccions, i caldrà també que paradistes i clients prenguin les màximes mesures possibles de prevenció i protecció sanitàries.

Fins a nou avís, el mercat es dsitribuirà només al carrer Raval i plaça de l’Ajuntament, amb una distància mínima de dos metres. Les parades que s’instal.laran seran d’alimentació, flors i planter i alimentació per a mascotes.

L’horari del mercat serà de 8:30 del matí a 1 del migdia.

També es recomana als clients que redueixin el temps d’estada al mercat, fent la seva comanda prèviament per telèfon.

També alguns d’ells ofereixen servei a domicili durant l’estat d’alarma. Podeu consultar la llista de paradistes al web de l’ajuntament.



Mesures de prevenció i protecció

La Policia Local, i en general els agents de l’autoritat, vetllaran perquè des de l’inici fins a la conclusió el mercat es respectin aquestes condicions controlant i regulant, si fos necessari, l’accés per evitar aglomeracions i, en la mesura del que sigui possible, qualsevol contacte social que no tingui per objecte la compravenda de productes.

Les principals mesures sanitàries que caldrà seguir seran:

  • Caldrà mantenir una distància mínima de 2 metres amb els paradistes i altres clients
  • Fer ús de mascareta
  • No es podran tocar els productes de venda
  • Fer el pagament amb targeta quan sigui possible
  • Els paradistes hauran de fer ús de mascareta, guants i posar a disposició dels clients productes per a la higiene i desinfecció

També et pot interessar

Comentaris