L’exfotògraf Josep Maria Roldán presenta una denúncia per injúries

Judit Benages
13/05/2020 - 16:00h

El vilafranquí assegura que corre una notícia falsa on se l’acusa de pedòfil i assegura que l’origen és un grup de WhatsApp d’una escola

L’exfotògraf vilafranquí Josep Maria Roldán ha denunciat a Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil que està patint injúries causades per una imatge que s’està difonent per les xarxes socials en què es pot llegir una notícia d’El País titulada “Detenido un fotógrafo que engañó a 43 menores para crear contenido pornográfico”, al costat d’una fotografia seva de Facebook.

Qualsevol que posi el titular d’aquesta notícia a internet podrà comprovar l’original i veure que el text parla d’un fotògraf canari i no pas de Roldán, que lamenta que “la gran majoria de gent no faci això i es dediqui a passar el que és una falsedat que fa molt de mal”.

Segons Roldán, de moment la denúncia no ha tingut gaire recorregut, ja que, segons li ha explicat la policia, a causa de l’estat d’alarma no poden dedicar el temps a gaires coses més que no siguin control del confinament, robatoris o fets que impliquin violència.

L’exfotògraf lamenta aquesta situació i apunta que la imatge ja no només corre per WhatsApp, sinó que últimament també l’han enganxat en diferents fanals de la zona esportiva i rodalia. Ell arrenca els cartells, però tornen a aparèixer.

Roldán assegura que sospita d’una persona i que així ho ha denunciat a la policia. Afirma que tot va començar a córrer per un grup de WhatsApp de pares d’una escola vilafranquina. Sigui com sigui, de moment, els cossos policials no li dediquen l’atenció que ell voldria.

PUBLICITAT

El vilafranquí se sent greument ferit i no entén com pot ser tan fàcil “destruir la imatge d’algú”. També demana que ningú més difongui aquesta notícia i assegura que no té cap antecedent policial. Fa tres anys que Roldán és voluntari d’una entitat de persones amb malalties mentals i té una filla, motiu pel qual encara li sap més greu la situació generada.

A més, demana que si algú té informació al respecte sobre el culpable de la difamació, truqui als Mossos d’Esquadra per donar-la.

També et pot interessar

Comentaris