Susanna Mérida renuncia a l’acta de regidora en el primer ple telemàtic a Sant Sadurní

29/04/2020 - 20:00h

Mérida ha estat 13 anys membre del consistori, i durant una dècada ha liderat el partit dels socialistes al municipi. Pedro Campos serà ara el portaveu del grup

Sant Sadurní va celebrar doimarts el seu primer ple telemàtic dela història.L’alcalde i els portaveus de les formacions polítiques van assistir a la sala de plens, mentre la resta de regidors i regidores van participar-hi a distància.

Un dels punts més destacats de l’ordre del dia va ser la reúncia de Susanna Mérida a l’acta de regiora. Mérida abandona el càrrec per motius professionals després de 13 anys al consistori. Pedro Campos esdevindrà el nou portaveu del PSC de Sant Sadurní.

En una sessió bàsicament de tràmit, també va ser rellevant la retirada d’una moció en relació a la Casa dels Avis que havia de presentar la CUP. El grup va accedir a no presentar-lo després que s’hagi consensuat la creació d’una comissió d’anàlisi de la crisi sanitària a la residència.

L’alcalde Josep Maria Ribas va intervenir per donar detalls sobre la darrera hora del centre, on ja s’hi han realitzat més de 200 proves a les persones residents i treballadors, per tal de fer un seguiment dels casos i minimitzar els contagis. També va apuntar que, una vegada es normalitzi la situació, serà el moment per avaluar la gestió amb tots els agents implicats.

La CUP, en canvi, sí que va presentar -i aprovar en solitari- una moció que demana derogar les llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, així com la d’Estabilitat pressupostària. La resta de grups s’hi van abstenir, i van manifestar la voluntat d’evitar partidismes i exhibir la máxima unitat d’acció.

També et pot interessar

Comentaris