L’Ajuntament de Sant Sadurní alerta d’una estafa amb el test del coronavirus

FOTO: ACN
09/04/2020 - 16:03h

Aquest dijous, diversos veïns del municipi han denunciat la visita de persones vestides de sanitaris que ofereixen fer el test del SARS-CoV-2

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha alertat aquest dijous d’una estafa que s’està registrant en domicilis de la vila. Segons han explicat des del consistori a través de les xarxes socials, en les darreres hores s’ha avisat que hi ha persones que ofereixen el test del coronavirus.

Expliquen que vénen dels centres de salut o l’ambulatori i en alguns casos porten la indumentària habitual del personal sanitari.

Des de l’ajuntament es demana que no s’obri la porta si un veí en troba en aquesta situació o una de similar, i que es truqui urgentment a la Policia Local al 93 818 30 22.

El consistori ha explicat que hi ha una xarxa de voluntaris que distribueixen gratuïtament mascaretes i altre material de protecció sanitària a col·lectius vulnerables i de risc, però ha deixat clar que són persones de la vila, “que ja coneixeu i que no tenen res a veure amb aquest cas”, han dit.

També et pot interessar

Comentaris