Mor una de les residents positiu per Covid-19 de la Casa dels Avis de Sant Sadurní

04/04/2020 - 20:24h

La dona era un dels 16 casos positius per nou coronavirus que es van confirmar divendres en aquest equipament

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha informat aquest dissabte, a través del seu canal de Facebook, que una de les usuàries de la Casa dels Avis que havia donat positiu per nou coronavirus va morir divendres al vespre.

Des del consistori han expressat el condol a la família de la dona, i han enviat un missatge d’ànim a les famílies de les víctimes “i a totes aquelles persones que es troben en una situació complexa per l’estat de confinament o aïllament”.

L’ajuntament també ha aprofitat per traslladar la seva gratitud “davant l’allau de mostres de solidaritat i col·laboració d’empreses, particulars i voluntaris a les crides de material sanitari i logístic que s’estan fent aquests dies”.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní i Vilafranca i els Bombers de Vilafranca i Gelida van retre un homenatge als usuaris i treballadors del centre aquest dijous.

L’equipament va confirmar divendres 16 casos positius de nou coronavirus al centre, entre ells 13 residents i 3 treballadors. Les proves es van fer a alguns usuaris que havien de marxar a casa amb les seves famílies, i un va donar positiu.

En total s’han fet 125 proves a treballadors i residents de l’equipament. De moment només se saben els resultats de 80 tests, i s’està a l’espera de conèixer la resta. A la Casa dels Avis ja s’han pres les mesures necessàries per aïllar tots els usuaris. S’han separat els que compartien habitacions, i s’han creat nous espais amb mòduls separadors.

També et pot interessar

Comentaris