Es confirmen 16 casos de coronavirus a la Casa dels Avis de Sant Sadurní

Avatar
03/04/2020 - 14:52h

Les proves realitzades a les darreres hores han identificat 13 positius entre els residents i tres entre l’equip de personal

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha confirmat que, després de realitzar les proves del COVID-19 a tots els residents i personal de la Casa dels Avis, s’han identificat un total de 16 persones infectades, entre els quals hi ha 13 residents i tres treballadors de la residència.

S’està a l’espera de rebre també en les properes hores els resultats de l’àrea de l’antic Hospital – al voltant d’unes quaranta proves més -, fins a completar els prop de 125 tests realitzats a tot el centre, entre usuaris i personal.

PUBLICITAT

La direcció del centre ja ha informat de la situació a les famílies de les persones residents que han donat positiu en la prova, i manté els protocols d’aïllament de tots els usuaris que es van  posar en marxa a mitjans d’aquesta setmana, després que es detectés el primer pas de contagi.

Tots els residents es troben confinats a les seves habitacions o bé als espais que s’han habilitat com a habitacions mitjançant la instal·lació de mòduls, i també s´han extremat les mesures de protecció i prevenció per evitar qualsevol tipus de contacte entre els residents que han donat positiu i els que no. Les persones treballadores que han donat positiu al test es troben en aïllament i quarantena al sus respectius domicilis.

Des de l’Ajuntament i la Casa dels Avis s’oferirà puntualment a la població, i especialment a les famílies dels residents que han donat positiu al test del COIVD-19, tota la informació sobre l’evolució d’aquest brot i la situació de les persones contagiades.  

També et pot interessar

Comentaris