Es necessita personal sociosanitari i voluntaris per a la Casa dels Avis de Sant Sadurní

Els separadors instal·lats a la casa dels avis medeixen 3×3. FOTO: AJUNTAMENT
03/04/2020 - 11:41h

Dimecres es van instal·lar mòduls separadors a l’equipament, després que es detectés un positiu per coronavirus en una usuària del centre

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè necessita incorporar personal sociosanitari i persones voluntàries que vulguin formar part d’una borsa de treball a la Casa dels Avis.

Aquesta setmana s’ha detectat un cas positiu de Covid-19 en una resident d’aquest servei i és probable que els pròxims dies sigui necessari augmentar els casos d’aïllament o quarantena entre el personal de l’equipament. Les persones interessades poden enviar un correu a l’adreça oac@santsadurni.cat.

Segons Ràdio Sant Sadurní, dimecres ja es van instal·lar els mòduls separadors, de 3×3 metres, per assegurar l’aïllament de tots els residents de l’equipament. Es van dut a terme tasques de desinfecció tant abans com després de la instal·lació.

També dimecres es van fer les proves de la Covid-19 a tots els usuaris i treballadors, en total prop d’un centenar, per descartar possibles contagis i prendre més mesures si és necessari. En les pròximes hores es coneixeran els resultats.

A més, des de l’Ajuntament també s’ha demanat a la ciutadania que qui disposi de safates destinades a servir àpats al llit, preferiblement amb rodes, les cedeixi per atendre els residents a la Casa dels Avis davant les noves mesures de prevenció i protecció sanitàries, més restrictives, que s’estan seguint al centre.

Serveis municipals de l’Ajuntament es desplaçaran als domicilis a recollir-les. Qui vulgui cedir el seu material pot trucar al telèfon 938.910.325 o escriure al correu oac@santsadurni.cat, i també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris