L’Associació de la Festa de la Fil·loxera convoca els sadurninencs a un “triomf final” contra el coronavirus

FOTO: ASSOCIACIÓ FESTA Fil·LOXERA
24/03/2020 - 20:05h

L’entitat i Ràdio Sant Sadurní han demanat als veïns de la vila que dissabte surtin als balcons i terrasses per interpretar la coneguda melodia

L’Associació Festa de la Fil.loxera i Ràdio Sant Sadurní ha convocat per al dissabte al vespre un els veïns de la vila per interpretar un “triomf final” contra el coronavirus.

Ambdues entitats han animat als sadurninencs a participar en aquesta activitat des de les seves terrasses i balcons, per “enviar, col·lectivament, un missatge carregat de positivisme i cohesió contra el virus”, han dit.

Així, tal com ha informat Ràdio Sant Sadurní, a partir de les 20:20 hores, es demana als veïns i veïnes que connectin els seus equips de so o de ràdio amb l’emissora municipal a través del 107.2 FM i, des del balcó o la terrassa de casa, segueixin el ritme de timbals de l’emissió fent servir qualsevol instrument o estri de cuina.

Al voltant de 2/4 de 9 serà el moment en què sonarà el Triomf Final, la conegudíssima peça musical amb què cada 8 de setembre se celebra la victòria dels sadurninencs contra la plaga, per tal de fer sentir la força de tot el poble i vèncer tots junts aquesta pandèmia.

També et pot interessar

Comentaris