La comunitat xinesa de Vilafranca lliura mascaretes i hidroalcohol a l’Ajuntament

16/03/2020 - 14:16h

El material donat va destinat bàsicament als serveis sanitaris i assistencials,cossos de seguretat i personal municipal del consistori

Aquest dilluns al matí matí una representant de la comunitat xinesa de Vilafranca ha fet lliurament a l’Ajuntament de Vilafranca de 2.500m mascaretes i 8 flascons d’hidroalcohol.

L’han rebut l’alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde Joan Manel Montfort. Aquest material sanitari i higiènic d’autoprotecció serà destinat als serveis com Policia Local, Mossos d’Esquadra, Hospital, serveis assistencials, personal municipal d’atenció ciutadana, etc.

L’alcalde ha mostrat el seu agraïment a la comunitat xinesa per aquesta donació en moments “en què aquests materials escassegen” i ha recordat que cal fer cas de les indicacions que fa CatSalut respecte l’ús de mascaretes.

“Són necessàries sempre que ho indiqui el personal sanitari, en cas que s’estigui en situació d’aïllament i s’entri en contacte amb persones de l’entorn i si s’està en contacte amb algú que estigui en situació d’aïllament. També són necessàries per al personal sanitari, si així ho indica el protocol vigent”, ha fet èmfasi l’alcalde.

També et pot interessar

Comentaris