Sant Sadurní tanca diversos equipaments municipals per frenar el coronavirus

12/03/2020 - 10:58h

A partir d’aquest dijous a les 3 de la tarda, serveis com la Biblioteca, la zona esportiva o el casal d’entitat romandran tancats durant 15 dies

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha presentat aquest dijous un paquet de mesures de prevenció  davant la fase d’alerta decretada pel Govern de la Generalitat per la crisi sanitària del coronavirus.

A partir de les 3 de la tarda i durant els propers 15 dies, se suspenen totes les activitats municipals i totes aquelles previstes a la via pública. També s’ha acordat el tancament al públic de bona part dels equipaments municipals durant el mateix període.

La mesura afectarà els següents servei: la Biblioteca municipal, Zona Esportiva, Casal d’Entitats, Casal municipal de la Gent Gran, l’Índex, Centre Cívic Vilarnau, Escola de música i CIC Fassina.

En elsserveis d’atenció ciutadana, com l’Oficina d’Atenció Ciutadana i Serveis Generals de l´Ajuntament, l’Oficina de Turisme, Policia Local, Serveis Socials, Oficina d’Habitatge i Nexes, s’adoptaran mesures de prevenció en l’accés i atenció.

També es restringirà l’accés a la Casa dels Avis, i només es permetrà un màxim d´una visita diària per resident.

L’Ajuntament vol traslladar un missatge de tranquil.litat i de responsabilitat a la ciutadania i vol recordar que, fins al moment, no s’ha registrat cap cas d’infecció al municipi. Així mateix, demana als veïns i veïnes que, sempre que sigui possible, ajornin aquelles activitats i gestions que no siguin estrictament imprescindibles.

També es recomana que s’adrecin a l’Ajuntament a través d’aquells canals de comunicació i de tramitació no presencials, com el web municipal, xarxes socials, telèfon o l’App mòbil.

L’Ajuntament insta a totes les entitats, associacions i col.lectius a que adoptin mesures de prevenció i atenguin als canals de comunicació oficials, així com a les noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l’Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris