L’escola Vedruna de Sant Sadurní torna a la final de la First Lego League

26/02/2020 - 15:41h

Aquesta és la tercera vegada consecutiva en què el centre educatiu aconsegueix classificar-se per la final d’aquesta competició

Per tercer any consecutiu l’escola Vedruna Sant Sadurní accedirà a la final estatal del torneig de robòtica First Lego League, que se celebrarà els propers 28 i 29 de març a Tenerife.

El centre ha presentat un total de tres equips a les diverses fases locals de la competició, tot i que encara hi ha dos grups que no han entrat en competició.

L’equip dels VERC’S va aixecar el passat dissabte a La Salle, a Barcelona, el premi al Comportament del Robot i el primer Premi al Guanyador del Torneig, en una cita que va reunir una trentena d’equips d’arreu de Catalunya.

Aquests premis recompensen l’aposta que l’escola fa per aquesta disciplina des de ja fa vuit anys, amb reconeixements ininterromputs gràcies a l’esforç del personal docent, dels monitors, dels col·laboradors i, sobretot, de l’actitud i el treball de les noies i dels nois que hi participen.

L’equip de robòtica ha obert un compte bancari per tal de rebre aportacions i ajuts per afrontar el viatge i l’estada a les Canàries per participar a la fase final del certamen. 

El número de compte que posen a disposició és ES47 2100 2904 0502 3140 1822, posant el nom de Robòtica Vedruna Sant Sadurní. O bé contactant contacte amb l´escola, al telèfon 938.910.418. 

També et pot interessar

Comentaris