La Rua de Carnaval de Vilafranca tindrà un punt lila per denunciar agressions masclistes

Avatar
26/02/2020 - 10:46h

També s’habilitarà un número de telèfon mòbil per tal que qualsevol persona que tingui alguna consulta o denuncia s’hi pugui posar en contacte

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca instal·larà un Punt Lila mentre duri la Rua de Carnaval de divendres a Vilafranca per tal que les persones que considerin que han patit un assetjament o una agressió masclista o LGTBIfòbica ho puguin denunciar.

La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, anunciava que la carpa estarà ubicada a la rambla, prop de la rampa l’accés al pàrquing soterrat, “de forma ben visible, des de les 21.30h i fins a l’hora que s’acabi la festa. Mentre hi hagi públic, el punt estarà operatiu”.

A banda del punt fix a la rambla, també hi haurà una parella que anirà de forma itinerant per la rua i que estaran identificades amb una armilla i un braçalet amb els lemes “Punt Lila” i “Només Sí és sí”, que observaran el desenvolupament de la rua i a les quals qualsevol persona també s’hi podrà adreçar. Paral·lelament també s’habilitarà el telèfon mòbil 638425284 per tal que qualsevol persona que tingui alguna consulta o denuncia masclista a fer s’hi pugui posar en contacte.

PUBLICITAT

A la Rua de la Resurrecció de Vilafranca hi participaran 30 carrosses i 10 comparses amb un total d’unes 2.800 persones disfressades.

També et pot interessar

Comentaris