L’Ajuntament de Subirats es reuneix amb el govern per reclamar millores a l’N-340

11/02/2020 - 16:08h

El consistori critica que l’obertura de la variant de Vallirana ha agreujat un problema que ja fa temps que existeix

L’alcalde de Subirats, Pere Pons i els regidors de l’equip de govern Àngels Pinyol i Marcos Pérez es van reunir fa uns dies a la Delegació del govern a Catalunya amb el subdelegat del govern, Carlos Prieto, per tractar, entre d’altres temes, l’estat d’execució de la rotonda de l’N-340 en el seu pas per Subirats.

No és la primera vegada que l’equip de govern de l’Ajuntament de Subirats fa accions en aquest sentit. Des de l’any 2006, i de manera reiterada, ha defensant la urgència i la necessitat d’aquest projecte -inclús davant del Ministeri de Foment-, ja que segpns reconeixen des del consistori “el tram de carretera que enllaça la BV-2428 i BP-2427 amb l’N-340 és una cruïlla d’especial perillositat”.

Aquest fet, s’ha vist araagreujat per l’increment de vehicles que ha comportat l’obertura de la variant de Vallirana i l’excés de velocitat a la qual circulen els conductors. La velocitat del tram està limitada a 60 km/h. Però tot i aquesta normativa, i degut al traçat de la via, els accessos des de les carreteres secundàries tenen poca visibilitat i per tot això, aquest tram presenta un cert grau de sinistralitat.

A la reunió també es van tractar altres temes que afecten el municipi com són la construcció d’un ascensor a la passarel·la de l’N340 a nucli d’Ordal i la titularitat del local de Can Cartró.

Comentaris