Tres víctimes mortals en un accident a tocar del port de l’Ordal

dig
25/01/2020 - 15:32h

Dos vehicles han topat aquest dissabte al migdia a la carretera N-340

Aquest dissabte al migdia s’ha produït un accident de trànsit mortal a la carretera N-340 a tocar del massís de l’Ordal. L’accident s’ha produït a les 13.51h al quilòmetre 1.231 de la carretera estatal, al municipi de Vallirana (Baix Llobregat), però a tocar del terme de Subirats.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (STC), un vehicle que circulava en sentit Tarragona hauria iniciat un gir prohibit a la carretera i ha estat envestit per un altre turisme que circulava en sentit contrari.

Com a conseqüència de la topada, ha mort el conductor del suposat vehicle infractor, un jove de 19 anys veí de Vallirana; i inicialment hi ha hagut dos ferits entre els ocupats de l’altre vehicle implicat en el succés. Han estat derivats en estat crític als hospitals de la Vall d’Hebrón i Bellvitge, però al cap d’unes hores també han mort.

Només ha transcendit que una d’aquestes víctimes era una dona que conduïa el cotxe que circulava correctament.

Fins a l’indret s’hi han desplaçat tres ambulàncies i fins i tot un helicòpter medicalitzat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc dels Mossos d’Esquadra.

El trànsit per l’N-340 ha estat tallat en els dos sentits de la marxa, per facilitar la tasca dels serveis d’emergències.

Amb les tres víctimes mortals d’aquest accident, són set les persones que han perdut la vida en carreteres catalanes des que va començar l’any.

Comentaris