Llorenç del Penedès repetirà com a punt de sortida de la Segona Volta Ciclista al Penedès

05/12/2019 - 12:50h

La prova, que es celebrarà els darrers dies de juliol de l’any vinent, comptarà amb més participació d’equips internacionals

El dia 21 de novembre el consistori va aprovar tornar a ser inici d’etapa de la Segona edició de la Volta Ciclista al Penedès. Després d’estrenar-se com a punt de sortida de la primera edició, tan l’organització com els equips participants van quedar molt satisfets amb l’organització i han vist amb molt bons ulls que la Rambla Marinada de Llorenç doni de nou el tret de sortida de la segona edició.

La prova, que es celebrarà del 26 al 28 de juliol de 2020 per les carreteres del Penedès, comptarà amb una major presència d’equips internacionals, a més dels equips que ja van prendre part en la primera edició. En aquesta cursa hi competeixen ciclistes de categoria junior, amb edats de 17 i 18 anys. Llorenç del Penedès viurà novament un dia intens de ciclisme, amb el Tour de France a tocar, donant el tret de sortida d’aquesta volta gràcies un cop més a la iniciativa del Club Ciclista de Catalunya-Barcelona, que continua apostant per aquesta prova esportiva per les carreteres del Penedès.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquest esdeveniment esportiu que ajudarà a donar a conèixer una mica més el nostre poble omplint la Rambla Marinada de ciclistes joves que volen arribar a professionals. De fet, la ciclista semi-professional llorencenca Mireia Benito ha estat campiona de Catalunya sub 23 i bronze en els campionats estatals de carretera celebrats a Múrcia, sent una candidata a aconseguir metes remarcables dins d’aquest esport.
Un moment de la signatura del conveni amb l’organització.

També et pot interessar

Comentaris