Roger Torrent serà a la presentació del llibre d’Oriol Jonqueras a Sant Sadurní

FOTO: ACN
22/11/2019 - 08:57h

A l’acte, que s’ha organitzat per aquest divendres a la tarda al Centre cultural, també hi assistirà el pare del líder d’ERC empresonat

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà aquest divendres a la tarda a sant Sadurní per participar en la presentació del llibre ‘Contes des de la presó’ d’Oriol Junqueras, un acte organitzat per ERC Sant Sadurní.

Torrent serà a dos quarts de 7 al centre cultural de la plaça Nova on també hi haurà el pare del líder republicà empresonat, Artur Junqueras, el periodista Sergi Sol, els integrants de Free Junqueras i el músic sadurninenc Pep Picas.

El llibre és un recull dels contes que Oriol Junqueras ha anat enviant des de la presó als seus fills, Lluc i Joana, amb històries, curiositats i anècdotes.

La revista Sàpiens va distribuir per Nadal un primer tast dels contes d’Oriol Junqueras, amb el títol Estimats Lluc i Joana. L’èxit extraordinari de la iniciativa, amb 45.000 exemplars esgotats en poques setmanes, treu a la llum molts relats nous, inèdits fins ara.

També et pot interessar

Comentaris