L’Ajuntament de Santa Oliva lamenta les afirmacions de les entitats animalistes en el cas de les egües desateses

20/11/2019 - 15:56h

El consistori assegura que la coordinació entre administracions per seguir l’estat dels animals ha estat “excel·lent”

L’Ajuntament de Santa Oliva ha enviat un comunicat on vol manifestar el seu malestar en relació a la notícia apareguda en els mitjans de comunicació en la qual entitats animalistes afirmaven que el DARP no havia evitat la venta d’unes eugues desateses. El text del consistori diu així:

La coordinació entre les diferents administracions involucrades amb la situació de l’explotació ha estat excel·lent, realitzant-se un seguiment acurat de l’evolució dels animals. En tot moment l’Ajuntament ha col·laborat amb el Departament d’agricultura, competent en explotacions ramaderes i amb el cos dels agents rurals, on el regidor de medi ambient setmanalment es personava a l’explotació acompanyat dels agents rurals per saber de primera mà l’evolució dels animals i la situació de l’explotació.

Desmentim rotundament que l’Ajuntament hagi menyspreat cap ajuda de cap associació, ja que cap entitat animalista s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per oferir cap solució. En tot moment l’Ajuntament ha estat pendent de les decisions del Departament d’agricultura i del cos d’agents rurals, competents en explotacions d’èquids, per oferir tota la col·laboració i recursos que necessitessin, que finalment, amb la venta dels animals, amb el vist i plau del Departament, per part del particular de
l’explotació s’ha donat per tancat aquest assumpte.

Des de l’Ajuntament volem manifestar, finalment, que quan es constati que el benestar d’algun animal està en perill l’Ajuntament sempre hi ha sol·licitat la col·laboració d’altres administracions i d’entitats de protecció dels animals quan el cas així ho ha requerit“.

També et pot interessar

Comentaris