La Marxa per la Llibertat, a punt d’arribar a Vilafranca

Una imatge de la Marxa per la Llibertat a quarts de set d’aquest dimecres a la tarda.
16/10/2019 - 11:13h

Més de cinc mil persones van del Vendrell fins la capital de l’Alt Penedès per l’autopista AP-7

Una de les cinc Marxes per la Llibertat organitzades en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra l’1-O i que afectarà de ple el Penedès entre avui i demà ja és a les portes de Vilafranca del Penedès, final de la primera etapa que ha sortit a primera hora del matí de Tarragona i que al migdia ha arribat al Vendrell.

Després que els manifestants hagin fet el recorregut de Tarragona al Vendrell per la carretera N-340 i que hagin accedit a l’autopista AP-7 pel peatge de Coma-ruga, es calcula que la marxa entrarà a Vilafranca per l’autopista AP-7 al voltant de les 20h.

Manifestants travessant les cabines d’accés a l’AP-7 al peatge de Sant Vicenç de Calders.

En el moment de redactar aquestes línies, a les 19.30h, els més de cinc mil participants que aproximadament fan la marxa i que havien fet una aturada en una àrea de descans eren a uns dos quilòmetres de la sortida de l’autopista a Vilafranca.

És previst que els manifestants sopin i pernoctin a la capital de l’Alt Penedès.

De Vilafranca a Sant Sadurní

La segona de les dues jornades i mitja que s’allargarà aquesta columna de protesta ciutadana fins a Barcelona començarà a primera hora del matí d’aquest dijous a la capital de l’Alt Penedès.

En concret, tothom que vulgui afegir-se a la protesta haurà de ser a les 7.30h a la confluència de la Ronda de Mar amb la carretera de Vilanova, per començar a caminar en direcció a Sant Sadurní d’Anoia.

Després d’una aturada per dinar a la capital del cava, la Marxa per la Llibertat que travessarà el Penedès reprendrà el camí en direcció a Martorell, on els manifestants passaran la segona nit.

Quant a les altres quatre Marxes per la Llibertat que confluiran a Barcelona, totes d’un centenar de quilòmetres, tenien el seu punt de sortida fixat a les poblacions de Girona, Vic, Berga i Tàrrega. Les cinc marxes tenen el suport de les entitats sobiranistes ANC i Òmnium Cultural.

També et pot interessar

Comentaris